Het Kamp

Het Kamp

Het Huizer Hockey Kamp wordt al 15 jaar met veel succes georganiseerd! Ieder jaar komen er kinderen vanuit het hele land om een week plezier te maken en beter te leren hockeyen. Op het kamp komen kinderen van alle hockey niveaus. We hebben zelfs kampkinderen gehad die uitgegroeid zijn tot internationals!

Hockey

Gedurende de week staat het hockeyprogramma onder leiding van Junior Schilte en Bram Weers. Deze twee mannen hebben veel ervaring met het schrijven van clinics, het opleiden van trainers en het geven van trainingen. Bram en Junior spelen dit seizoen beide in de overgangsklasse, SCHC en Gooische, en Bram heeft vorig seizoen zelfs in de Hoofdklasse zijn kunsten mogen vertonen. Deze hockey experts nodigen hun vrienden en vriendinnen uit nationale elftallen en de Hoofdklasse uit om tijdens de demo’s hun kunsten te laten zien, en zodat jij een handtekening kunt scoren!!

Sociaal

Tijdens het kamp is het niet alleen maar hockeyen maar wordt er ook genoeg aandacht besteedt aan sociale activiteiten zoals survival, disco, gekke dansjes, liedjes en een hoop gekkigheid. Al jaren lang staat het sociaal duo onder leiding van Floris van den Bosch. Bij de kampkinderen van de afgelopen jaren staat Floris sowieso in het geheugen gegrift met al zijn gekkigheid!

Horeca

Na al het hockey en de spellen moet er goed worden gegeten door de kinderen zodat ze er daarna weer tegenaan kunnen. De horeca toppers van het Huizer Hockey Kamp zijn Rosa Markus en Bas Tersteeg. Rosa was als kampkind altijd aanwezig op het kamp en zit vanaf haar 15e al in de staff. Van kampkind en tio is zij doorgestoomd naar Chef ontbijt, lunch en snack! Bas Tersteeg heeft jarenlange ervaring in verschillende horeca keukens in ’t gooi en Amsterdam. Hij zorgt ervoor dat de kinderen en Staff iedere avond weer met een goedgevulde buik naar bed gaan.

De bovenstaande toppers draaien natuurlijk niet met z’n zessen het hele kamp. Hieronder valt nog een staff van 20 tentleiders die het te gek vinden om de kinderen een week te bezorgen om nooit te vergeten! Deze staff is zorgvuldig uitgekozen en hebben ervaring met hockey, kinderen en zijn vaak al meerdere jaren aanwezig op het Huizer Hockey Kamp. Ook hebben we op het kamp nog 10 tio’s (tentleider in opleiding) die onder de 18 zijn en het leuk vinden om op het kamp te helpen. Vaak zijn de tio’s vroeger kampkind geweest! De tio’s helpen met opbouwen van velden, in de keuken, training geven en met sociaal spellen.

Campmanagers

Al deze staffers worden aangestuurd door twee campmanagers, Olav de Vreede en Voogje van der Vooren. Beide hockeyen op Huizen en zijn al jaren betrokken bij het Huizer Hockey Kamp. Olav is jarenlang staff geweest op het kamp en is sinds het kamp van 2016 campmanager. Voogje is als kind altijd naar het kamp geweest, is 1 jaar sociaal geweest en dit jaar voor het vierde jaar campmanager. In de voorbereiding sturen zij hockey, social en horeca aan zodat het een compleet geheel wordt en niks wordt vergeten. Verder zijn zij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen gedurende het kamp.

Op het kamp zelf

Op het kamp zelf zullen verschillende staffers een extra taak hebben, denk hierbij aan EHBO, heimwee begeleiding en een staffer die zich richt op de faciliteiten. Deze staffers worden met zorg gekozen i.v.m. de benodigde diploma’s/bevoegdheden die hiervoor nodig zijn.